Een kloppend interieur sluit aan bij de persoonlijkheid van jou of van je bedrijf. Mijn passie is om die aansluiting te vinden en te creëeren. Van de eerste schetsen tot en met de complete realisatie..BEKIJK PROJECTENMAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN ORIËNTEREND GESPREK

Reacties van klanten


Ik werd door de directie gevraagd om een vergaderkamer te voorzien van een nieuwe vergadertafel met bijbehorende stoelen. Voor ongeveer 10 á 12 personen. Een leuke uitdaging gezien de sfeer van de vergaderkamer moest worden behouden.

Na diverse sites bezocht te hebben en telkens weer op de standaardfafels en stoelen uitkomen kreeg ik een briljant idee om Wilma Grotenhuis, de moeder van de vriendinnen van mijn dochter, te benaderen.

Na een gesprek heeft Wilma zoals op de foto's te zien zijn een mooie functionele tafel ontworpen. Hierbij stoelen uitgezocht en na het uitzoeken van de kleur zijn de ontwerpen voorgelegd aan de directie.

Na akkoord is het ontwerp uitgevoerd! Nog steeds krijg ik complimenten voor de inrichting van de vergaderkamer.

Natuurlijk gaat alle eer naar Wilma. Zij heeft op een mooie manier de sfeer aangevoeld van onze vergaderkamer en het pand uit 1872 en dit tot uiting gebracht in een prachtig ontwerp!

Ik kan Wilma van Harte aanbevelen om uw kantoor een sfeervolle en zakelijke uitstraling te geven.


Nuvema Uitvaartverzekeing . Baarn
Wij wilden onze huiskamer meer kleur aanbrengen en hebben daarvoor advies gevraagd bij het Grotenhuis.

Wilma heeft ons advies gegeven omtrent het verven in een andere kleur van schoorsteen en de muur in de keuken.

Samen zijn we gaan ' shoppen ' om allerlei nieuwe accecoires te kopen, zoals kussens, vazen e.d.

Wat ik fijn vind aan de manier van werken van Wilma is dat ze rekening houdt met je stijl en alles in overleg met de klant doet.

Ze komt bij je thuis en leeft zich ale het ware in je woning.

Hierdoor krijg je het gevoel dat de verandereingen die aangebracht zijn bij je past en Wilma sturend is om tot andere ideeën te komen, waar je zelf niet op komt.


Anna Wessie  


We hebben Wilma ervaren als een fijne gesprekspartner bij de keuze voor onze kleurstelling in ons huis. Wilma geeft genoeg ruimte om mee te denken, verdiept zich goed in de wensen van de klant, niet opdringerig, kortop, plezierig om zaken mee te doen.

Bart en Helma Eemnes


Vandaag een leuk gesprek gehad met Wilma Grotenhuis ( www.hetgrotenhuis.com ) en het lijkt me handig als jullie met elkaar in gesprek komen.
Wilma als specialist Interior design&styling voor zowel de particulier alsmede de zakelijke opdrachtgever en Daniel specialist in het maken van maatwerk meubels,keukens, ect .óók voor de particuliere alsmede de zakelijke markt.

Dit citaat is mijn eerste kennismaking met Wilma ik ben in contact gebracht dooe Jannemarieke van VDM makelrij te Amersfoort zij sloeg de spijker op de kop met bovenstaande woorden. Na deze mail is Wilma bij ons op de werkplaats gekomen om het één en ander aan presentatie van haar wek te laten zien. Haar presenatie zijn net als haar werkwijze punctueel en vol passie en enthousiasme. Deze ingrediënten zijn ook ons streven en zie daar hadden we een klik. Een mooie keuken in Boxtel prachtige materialen en kleuren bij elkaar een soepel project naar ieders tevredenheid vooraf duidelijke afspraken en geen achteraf gedoe dat is van ons beide onze werk wijze. 
Vervolgens had ze alweer een volgende prachtig ontwerp passend in de ruimte samen vloeiend in de stijl van de betimmering aldaar. Vervolgens zochten wij een idee voor een afscheiding voor een project in IJ-burg en zie daar wederom keurig uitgezocht en snel goed duidelijk overzichtelijk verhaal met de mogelijkheden en de totale kosten som. M.a.w. ik vind een zeer prettige samen werken met haar en als ik de kans krijg of zie om samen weer een opdracht te mogen maken dan zullen we er zeker voor gaan en deze kans niet aan onze neus voorbij laten gaan. 


Mvg Daniel van Velsen 
Meubelmakerij & interieur afwerking.
Eemnes