In een mooi oud pand in Baarn, geheel in barokstijl, mocht ik een mooie vergaderruimte inrichten. Toen ik er voor eerst kwam werd ik meteen overweldigd door de vele details maar ook door het interieur. Er stond een tafel met een kleed erop en een kleed eronder met daarom heen eiken stoelen. Er werd nauwlijks gebruik gemaakt van deze bijzondere ruimte.

In eerste instantie wilde ik het interieur zo minimalistisch mogelijk houden zodat de ruimte zelf meer tot zijn recht zou komen. Maar na een aantal gesprekken met de klant werd me duidelijk dat dit hier voornamelijk door mannen werd vergaderd en de wens was om het toch wat stoerder in te richten.

Vanuit dat oogpunt heb ik een robuuste tafel ontworpen, gemaakt van een donker houtsoort die bijna zwart is, genaamd 'wenge'. Deze houtsoort hoort ook thuis in het Barokke tijdsperk en komt ook terug in een bies in de vloer. De stoelen geven een mooi contrast met de tafel en zijn tijdloos en functioneel.

De klant over het project: Ik werd door de directie gevraagd om de vergaderkamer te voorzien van een nieuwe vergadertafel met bij behorende stoelen. Voor ongeveer 10 á 12 personen. Een leuke uitdaging gezien de sfeer van deze vergaderkamer behouden moest blijven. Na diverse sites bezocht te hebben en telkens weer op de standaardtafels en stoelen uitkomende kreeg ik het briljante idee om Wilma Grotenhuis, de moeder van de vriendinnen van mijn dochter eens te benaderen.

Na een informatief gesprek heeft Wilma zoals op de foto's te zien zijn een mooie en functionele tafel ontworpen. Hierbij stoelen uitgezocht en na het uitzoeken van de kleur zijn de ontwerpen voor gelegd aan de directie. Na akkoord is het ontwerp uitgevoerd ! Nog steeds krijg ik complimenten voor de inrichting van de vergaderkamer.

Natuurlijk gaat alle eer naar Wilma. Zij heeft op een mooie manier de sfeer aangevoeld van de vergaderkamer in het pand uit 1872 en dit tot uiting gebracht in een prachtig ontwerp!

Ik kan Wilma van Harte aanbevelen om u kantoor een sfeervolle en toch zakelijke uitstraling te geven.

Nuvema
Uitvaartverzekering
Baarn


#zakelijk