In een mooi oud pand in Baarn mocht het Grotenhuis de inrichting verzorgen voor twee eenmansbedrijven. Het pand heeft veel oude details zoals glas in lood ramen, een kamer en suite met mooie deuren, brede kozijnen en hoge plafonds.

Van deze oude details heb ik dankbaar gebruik gemaakt. De kozijnen en de deuren zijn in hooglans wit geschilderd om deze er er nog meer uit te laten springen. De muren gedeeltelijk in een mooie grijs groene matte kleur waardoor de ruimte meer diepte heeft gekregen.

De vloeren zijn compleet vervangen. Het achterste gedeelte heeft een akoestische vloertegel in antrachet grijs en in het voorste gedeelte ligt een houten vloer van gerookt eiken.

Verder heb ik twee verschillende werktafels gekozen van bijzonder houtsoorten. Een lichte tamme kastanje met een prachtige tekening en de andere tafel is gemaakt van een warme bruine Iep. Deze tafels hebben eigen verhaal, waar ze vandaan komen en waarom ze zo'n bijzondere tekening hebben. Wil je informatie over boomstamtafels dan kan het Grotenhuis je verder helpen.

#zakelijk