Voor een ouder echtpaar mocht ik een kastenwand maken wat tegelijker tijd een werkblad moest hebben om te kunnen schilderen.

Er was een lange wand waarin de dame haar zelfgemaakte beelden in kwijt wilde, maar ze wilde ook graag kunnen schilderen in deze ruimte. Ik heb een zwevende kast getekend met laden voor schilderspullen en een open gedeelte waarin een groot beeld kon staan. Op dezelfde hoogte heb ik een werk blad getekend die de gedeeltelijk de ruimte in komt met een ronde vorm . Zo ontstond er een werkblad waarbij je zicht had naar buiten. Boven de werkruimte zouden planken komen met daarop de zelfgemaakte beelden.

Omdat de akoestiek van de ruimte niet voldeed voor de vleugel die er stond, heb ik gedeeltelijk vloerbedeking ' tegels met hoge akoestiesche waarde' geplaatst.

Vanwege gezondheidsredenen van de opdrachtgever is project is bij een idee gebleven.

#ontwerp