In een nieuwbouwproject mocht Het Grotenhuis advies geven voor kleur, verlichting, en een ontwerp maken voor de inrichting.

Tussen de keuken en de woonruimte was een smalle ruimte waar de zithoek zou moeten komen. Voor deze ruimte heeft Het Grotenhuis gekozen om een zitbank te plaatsen tegen de muur, om ruimte te besparen. De bank loopt verder door in de kamer omdat ze in de toekomst deze bank willen verlengen voor speelruimte voor de kinderen en het een verbinding geeft met het woongedeelte.

Om het zo ruimtelijk mogelijk te maken is de bank wit van kleur. Ik heb een stevig zitkussen op maat laten maken voor een goed zitcomform van de bank, en een aantal sierkussens toegevoegd als losse kussens voor in de rug. Boven de tafel hangt een mooie lamp van Moooi . Deze lamp is een prachtig transparant object. Ik heb voor de groene kleuren gekozen, omdat er al een grijsgroene gietvloer lag. Een warme kleur om de balans te maken tussen harde en zachte materialen.

De klant over het project: "Wilma komt met originele ideeen en maakt deze meteen heel concreet door met stofstalen, behangvoorbeelden en lampen te komen. Daardoor ga je het ontwerp direct voor je zien. Verder werkt ze samen met leveranciers die echt topkwaliteit leveren, van stoffeerder tot meubelmaker. Kortom: onze woonkamer is helemaal ons plekje geworden! Je ziet echt dat het een geheel vormt samen. Aanrader! "

#ontwerp