Voor een woonkamer in Amersfoort mocht het Grotenhuis een ontwerp maken. De bewoners misten een stuk warmte en gezelligheid.

De blauwe lambrisering heb ik vervangen voor een groene kleur. Hierdoor kwam er meteen meer rust en warmte in het geheel. De zitbank werd vervangen door een wat zachtere bank met mooie kussens van verschillende materialen. De eetkamertafel had een zwart onderstel waardoor deze erg aanwezig was. Dit heb ik verholpen door de poten een andere kleur te geven. 

Voor de keuken werd een wand geplaatst waardoor deze minder in het zicht kwam. Deze werd behangen in de kleur tint van de lambrisering, waardoor de eethoek meer bij de kamer betrokken werd. Een extra vloerkleed daardoor konden we de zitruimte wat ruimer konden opzetten en kleur terug laten komen, zodat het een geheel werd. 

De klant over het project: We misten allebei een stukje warmte en gezelligheid in onze huiskamer. Zelf kwamen we er maar niet uit hoe we één en ander aan moesten pakken. Zodoende kwamen we in contact met Wilma. Na een leuk en inspirerend gesprek bij ons thuis, kwam zij al snel met een prachtig plan. Haar advies sloot perfect aan op onze wensen. Wilma  wist de juiste sfeer voor ons neer te zetten. Ze is flexibel, gedreven en weet goed aan te sluiten bij de wensen van de klant. Mede hierdoor was het een zeer prettige samenwerking. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

#interieur