Interieur en exterieur zijn een weerspiegeling van je manier van leven of werken. Een kloppend interieur is van toegevoegde waarde en vertelt iets persoonlijks.

De juiste verhoudingen, compositie, het lijnenspel en het gebruik van kleur en materiaal geven de ruimte, de rust en zorgen voor een harmonieus geheel.

Mijn passie is om dit voor u zichtbaar en tastbaar te maken. Van de eerste moodboards tot en met de oplevering.

Wilma Grotenhuis


 

Klanten over Wilma

Wij wilden meer kleur in onze huiskamer en hebben toen hulp gevraagd bij Wilma. Wilma Heeft ons het advies gegeven omtrent het verven in een andere kleur van de schoorsteen en een muur in de keuken. Samen zijn we gaan shoppen om nieuwe accessoires te kopen, zoals kussen en vazen e.d.

Wat ik fijn vind aan de manier van werken van Wilma is dat ze rekening houdt met je stijl en alles in overleg doet. Ze komt bij je thuis en leeft zich volledig in, in je woning. Dit zorgt ervoor dat de veranderingen echt bij je passen. Wilma is sturend om tot andere ideeën te komen, waar je zelf niet op komt.


Anna
Wilma is bij ons op de werkplaats gekomen om het één en ander van haar werk te presenteren. Haar presentaties zijn net als haar werkwijze punctueel en vol passie en enthousiasme. Deze ingredïenten zijn ook ons streven en daar hadden we meteen een klik.

Een van de opdrachten die we samen met Wilma mochten doen was een mooie keuken in Boxtel. Prachtige materialen en kleuren bij elkaar gebracht resulteerde in een klant die dik tevreden was. Het project verliep soepel en naar ieders tevredenheid. Zowel Wilma als wij werken met duidelijke afspraken en houden niet van gedoe achteraf.

De volgende prachtige opdracht was voor een groot (niet al te kinderachtig) advocaten kantoor in Amsterdam. Geen standaard werk maar weer een prachtig ontwerp in de ruimte die aansloot op de bestaande stijl van de betimmering.

Vervolgens zochten wij voor een afscheiding voor een project in IJburg een samenwerking. Wilma kwam met een totaalplan op een presenteerblaadje. De diverse mogelijkheden en ideeën aangevuld kostenplaatje.

Ik vind het zeer prettig samen te werken met haar en als ik de kans krijg of zie om samen weer een opdracht te mogen maken dan zullen we er zeker voor gaan en deze niet aan onze neus voorbij laten gaan.

Wilma Bedankt en heel veel succes in je verdere carrière.


Daniel van Velsen
van Velsen meubelmakerij&interieurafwerking